Tervetuloa Syväsen Kukkaan!

Syväsen Kukka
korkealuokkaista kukkapalvelua

Porthaninkatu 10, 00530 Helsinki
Puh.+358 9 7263 200, +358 50 5834 278, email: floristi @ floristi.net

www.floristi.net
Kukkavälitys
Kukkasidonta
Vinkit & Linkit
Yhteystiedot
International
Tee tilaus!
Lisää suosikkeihin!


Kukkapalvelua yrityksille

Tarjoamme yrityksille korkealuokkaista kukkapalvelua:


Kukkavälitys kotimaahan ja ulkomaille

Tarjoamme kukkavälitystä Suomeen ja ulkomaille.
Tilauksen voit jättää puhelimella, faksilla tai sähköpostitse.

Tilauksessasi voit viitata valmismalleihin: tai esittää omat toivomuksesi. Voit itse määrittää tilauksen yhteishinnan, joka sisältää kukkien osuuden sekä toimitusmaksun: .

Maksutapoina ovat Visa, Eurocard, Mastercard, OK-kortti sekä kotimaiset pankkikortit. Maksun voi myös suorittaa suoraan tilillemme ja lisäksi kotimaista yritystä voidaan laskuttaa (laskutuslisä 3 €).
Kukat välittävät viestin myös silloin, kun ei itse pääse paikalle. KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä suuremman ja lisätietoja.


Viikkokukat toimitiloihin

Kukat ovat osa yrityksen ulospäin välittyvää imagoa: kukat luovat työskentelyilmapiiriä ja toivottavat asiakkaat tervetulleiksi työpöydillä sekä vastaanotto- ja neuvottelutiloissa.

Tarjoamme pääkaupunkiseudun yrityksille edullista viikkokukkien toimittamista yrityksen toimitiloihin. Annamme mielellämme lisätietoja.

Kukat toivottavat asiakkaat tervetulleiksi ja luovat työilmapiiriä. KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä suuremman ja lisätietoja.


Yksilölliset liikelahjat

Kukkakimput ja -asetelmat sekä kukkakoristeet ovat lisäksi loistavia liikelahjoja. Niiden avulla pidetään tehokkaasti yllä hyviä liikesuhteita ja avataan monia ovia. Hyvän ensivaikutelman voit tehdä vain kerran ja siinä kukat ovat erinomaisena apuna: ne kertovat kiinnostuksesta sekä arvostuksesta ja ilahduttavat saajaansa pitkään. Toteutamme ammattitaidolla kaikki yrityksenne tarvitsemat yksilölliset liikelahjat.

Kukat ovat suhdetoimintaa parhaimmillaan. KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä suuremman ja lisätietoja.


Yrityksen joululahjat

Kun vuosi lähenee loppuaan, on aika kiittää asiakkaita, tavarantoimittajia, työntekijöitä sekä muita sidosryhmiä kuluneesta vuodesta sekä toivottaa hyvää joulua. Erinomaisena joululahjana toimivat perinteikkäät jouluistutukset, jouluiset kukkakimput sekä kuivakukka-asetelmat. Tarjoamme yrityksille edullista, kätevää ja luotettavaa tapaa toimittaa joululahjansa kotimaahan tai ulkomaille.

Perinteikkäät jouluistutukset kiittävät liiketuttavia kuluneesta vuodesta. KLIKKAAMALLA kuvaa saat siitä suuremman ja lisätietoja.

Kukkakoristelut yrityksen tarpeisiin

Kukat viimeistelevät kokoustilat, kongressit ja messuosastot. Toteutamme ammattitaidolla kaikki yrityksesi tarvitsemat kukka-asetelmat: puhujakorokkeelle, messuständille, ruokailupöytiin... Toimitamme kukat perille pääkaupunkiseudulla.

Kukka-asetelmat viimeistelevät messuosastot, kokoustilat ja kongressit.

Luottakaa ammattitaitoomme, kun yrityksenne tarvitsee kukkia. Palvelemme yrityksiä vuosikymmenten kokemuksella.

Annamme mielellämme lisätietoja tai tarjouksen yrityspalveluistamme.

Yhteyspyyntö


Nimi:
Yritys:
Osoite:
Postinumero:
Paikkakunta:
Puhelin:
Telefax:
Sähköposti:

Viestini:


Ottakaa minuun yhteyttä mieluiten:

puhelimitse postitse faksilla sähköpostitse

Minulle saa jatkossa lähettää postia Syväsen Kukasta


Etusivu | Kukkavälitys | Onnittelu | Tervehdys | Kiitos | Liikelahja | Surunvalittelu | Kukkasidonta | Vinkit & Linkit | Yhteystiedot | International